Mys


...till en början visste jag inte vem som var störst aspirant
på den enorma Strandgatan-bullen...
...men Tindra lyckades äta upp hela själv och duvan fick söka sig annan smula.

Igår skulle vi några ärenden till stan. Bland annat köpte jag en ny blixt till systemkameran. Vad passade då bättre än att kura in sig i ett litet hörn på Strandgatan med en go räkmacka och en bullsugen Tindra?

kramkram
Emelia

Gnällspikar

Den här sommaren har jag lyssnat ganska mycket på P3. Jag kan bli innerligt trött på kulturprogramen. Visst, kulturer är intressanta, när det handlar om hur man lever i olika länder eller delar av världen, tex P3 planet. Men vissa program som Gör det själv-kultur blir jag förbannat trött på. Igår var det till exempel två tjejer som skrev dikter. Det handlade om prestationer och annat som ALLA tonåringar grubblar på mer eller mindre. Okey, skitgulligt. Men W*T*F* alltså. De skriver tio osammanhängande rader om hur de uppfattar något, snor ett par rader eller sättet att skriva på, får vara med i radio och blir upphissade i skyarna för det. En annan tjej berättade om några av sina "konstverk", där hon dessutom hade snott ideén från en tjej hon gått i samma klass med. Okey om det hade varit på någon kanal som inte använde licenspengar för att sända, men att jag är med och betalar produktionen av den dyngan. Gosh.

Idag....
Har jag: Jobbat för mycket, sovit för lite....
Ville jag: Hämta Tindra och känna mig frisk....
Tänkte jag: På alla saker jag borde göra...
Gjorde jag: En del av dem...
Höll jag på att: Somna när jag körde till Uddevalla i regnet...nicht gut...
Njöt jag av: Kaffe och pizza. Shit va nyttigt :o
Önskar jag att: Det hade varit vinst på min trisslott, men icke sa nicke :P...
Ska jag: Gå och lägga mig, sova tills jag vaknar och njuta av två lediga dagar...

Ge mig nu tio minuter på bästa sändningstid så lovar jag att berätta om min syn på leksaker för guldfiskar...

kramkram
Emelia

Lördag


Visst är det fint med fotografier i svartvitt? Jag älskar det! Och speciellt med världens finaste motiv ;)

Kom hem ifrån jobbet för en stund sedan. Har fortfarande en dunknde och inte minst irriterande huvudvärk som hållt i sig i tre dagar nu. Varje morgon känns det som om huvudet är fastklistrat i kudden och det dunkar som tusan. Tror det är förkylningen som satt sig där, men det hjälper inte ens med Alvedon! Bort bort bort...
Ska sova nu för i morgon börjar jag tidigt :P
Våndas verkligen inför varannan-helg jobb i höst. Det är orimligt. Helt överjävligt orimligt. Made my point?
Kram /Emelia

Mer av sommaren 2009 i bilder


...som blev till ett litet kollage :)



Idag har jag och Anders lämnat Tindra hos hennes farmor och farfar. Vi börjar jobba imorgon, så hon får vara hos dem och ha sommarlov när vi ugglar inne i stan :D Saknar henne redan, men jag vet att hon har det hur bra som helst!


Tindra busade med Axel som var på besök ifrån Vaxholm idag. Tror de hittade en JÄTTEspindel på flaggstången ;) Skräckblandad förtjusning!


Kanske var det en sån här? Eller inte :D

Nu är semestern slut och imorgon är det återigen dags att hoppa i landstingspyamasen och bege sig ut i en djungel av nålar, mediciner, patienter, läkare och annat. Vill jag? Har jag lust? Näe, inte det minsta. Blotta tanken på en höst där man ska arbeta varannan helg gör mig illamående och det spelar ingen roll att andra har det värre. För mig är det lika med pesten.

/Emelia

Westcoast


Hej och hallå vad det blåser! :P



Let me present: Mats (min storebror), Anders, mamma och två livrädda prutthundar.

/Emelia

Lekrummet

Nu i veckan blev vi äntligen klara med lekrummet, som tagit större delen av vår lediga tid den här semestern. Här kommer lite bilder:

Pysselhörnan, nya fönstren. Lampan har jag gjort av garn i lila och grönt :)


Jag är förälskad i den här tapeten!


Förvaring. De färgglada lamporna är från IKEA liksom skåpen.


Tv-hörnan. Soffan har Anders platsbyggt.


Världens sötaste lilla prinsessa :D

/Emelia

Kids

Hittade den här hos Jonas. Underbar!

Sommaren 2009

Mitten av juli. Högsommar, men det känns inte av *burr*. Vi blev bortskämda där några veckor, men å andra sidan klagar vi lika gott åt varmt väder som åt regn på sommaren. Hopplöst! :)  Vi hade en jättefin vecka med husbilen (både solsken och lite regn & åska) och vi hann både med sydligare delen av västkusten, skåne och Öland. Sen har nästan all tid gått åt till renovering, men nu börjar vi se resultat. Tindras lekrum blev ÄNTLIGEN färdigt idag. Tindra fyller 6 år på onsdag så då ska hon få premiärleka! Det är lite skrämmande att barn växer upp så fort, men det finns å andra sidan inget bättre än att se sitt barn växa upp :D Det var inte längesedan Tindra var en liten bebis och jag mycket yngre ;) Antar att jag kommer känna så varje år vid den här tiden.

Barn är underbara
Kram
Emelia

RSS 2.0